Individuellt val: Plus fotboll

På Plusgymnasiet i Skövde kan du på SOS – Sjukvård, omsorg & säkerhet och Träning & ledarskap få fotboll på schemat. Genom dina individuella val kan du kombinera kurser som möjliggör både lagspel och teknik som metoder och teorier för prestationsutveckling mot elitnivå.

Fotbollsintresse

Du som har ett stort intresse för fotboll, kan under din gymnasietid på Plusgymnasiet läsa kurserna idrottsspecialisering med inriktning fotboll. +Plus fotboll är möjligt att kombinera med SOS – Sjukvård, omsorg & säkerhet och Träning & ledarskap genom ditt individuella val. I ämnet behandlas metoder och teorier för prestationsutveckling mot elitnivå inom fotboll. Teoretiska och praktiska moment varvas med teknik och lagspel för att öka din individuella utveckling som idrott­are. Träning sker vid två tillfällen varje vecka under de år du väljer inriktningen. Efter trän­ingar förlagda på morgontider, bjuder vi på mellanmål så att du håller energin i god form under resten av skoldagen.

Du kan påbörja +Plus fotboll under vilket av dina tre år som du önskar, i åk 1, åk 2 eller åk 3. 200 poäng fotboll. Vi har etablerat ett nära samarbete med IFK Skövde, för att knyta an vår fotbollsprofil till klubbverksamhet och idrott i samhället.

Poängplan


Har du en fråga?

Använd formuläret nedan eller SMS:a Plus följt av ort och din fråga till 72 660
(t.ex Plus Jönköping När börjar höstterminen).


Namn Fyll i ditt namn.
Mail Mailadressen måste innehålla @.
Telefonnummer Fältet får endast innehålla siffror.
Stad... ▼
Program... ▼
Skriv in din fråga Skriv i din fråga.

Intresseanmälan

Fält markerade med en * är obligatoriska.