Individuellt val: Plus fotboll

På Plusgymnasiet kan du på vilket av våra program som helst få fotboll på schemat. Genom dina individuella val kan du kombinera kurser som möjliggör både lagspel och teknik som metoder och teorier för prestationsutveckling mot elitnivå.

Fotbollsintresse

Du som har ett stort intresse för fotboll, kan under din gymnasietid på Plusgymnasiet
läsa kurserna idrottsspecialisering med inriktning fotboll. +Plus fotboll är möjligt att kombinera med samtliga av Plusgymnasiets program* genom ditt individuella val. I ämnet behandlas metoder och teorier för prestationsutveckling mot elitnivå inom fotboll. Teoretiska och praktiska moment varvas med teknik och lagspel för att öka din individuella utveckling som idrott­are. Träning sker vid två tillfällen varje vecka under de år du väljer inriktningen. Efter trän­ingar förlagda på morgontider, bjuder vi på mellanmål så att du håller energin i god form under resten av skoldagen.

Du kan påbörja +Plus fotboll under vilket av dina tre år som du önskar, i åk 1, åk 2 eller åk 3. Välj mellan 100 eller 200 poäng fotboll. Vi har etablerat ett nära samarbete med IFK, för att knyta an vår fotbollsprofil till klubbverksamhet och idrott i samhället.

*På våra praktiska program (HV, HA, BF och VO), krävs utökad studieplan om du samtidigt vill nå högskolebehörighet. Individuell bedömning sker av rektor utifrån studieresultat.

Poängplan


Gymnasiearbete (100p)
Gymnasiearbete100p

Har du en fråga?

Använd formuläret nedan eller SMS:a Plus följt av ort och din fråga till 72 660
(t.ex Plus Jönköping När börjar höstterminen).


Namn Fyll i ditt namn.
Mail Mailadressen måste innehålla @.
Telefonnummer Fältet får endast innehålla siffror.
Stad... ▼
Program... ▼
Skriv in din fråga Skriv i din fråga.

Intresseanmälan

Fält markerade med en * är obligatoriska.