Stockholm

Kom på öppet hus 27:e okt

Öppet hus på Plusgymnasiet Stockholm!

I höst kan du besöka oss på skolan och få veta mer om våra program när vi har öppet hus. Första datumet är torsdag 27 oktober kl 17-19. Våra elever visar dig runt på skolan och självklart finns lärare och rektor på plats för att svara på frågor. kan du inte komma det här datumet kommer fler chanser. Här ser du alla våra öppna hus nästa läsår och vt 2017: tisdag 6 december 17.00 – 19:00 onsdag 18 januari 17.00 – 19:00

×

Välkommen att besöka oss i våra lokaler på Kungsholmen! Vi erbjuder både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Du är alltid välkommen att följa en elev för en dag på skolan. Kontakta skolan så bokar vi in en tid som passar.

Välkommen!

Plusgymnasiet Stockholm startade 2010 och erbjuder till hösten 2016 nio utbildningar varav tre är lärling. Läs mer om våra utbildningar nedan. Under sommaren 2014 flyttade vi till nyrenoverade lokaler på Warfvinges väg 24 på Kungsholmen, där har vi såväl traditionella undervisningslokaler som specialsalar. För stylisterna och frisörerna har vi särskilda salonger, för musikeleverna har vi studios och ensemblerum för musikproduktion. Under din studietid har du tillgång till en bärbar dator som du kan använda överallt i skolan med hjälp av det trådlösa nätverket.

 

Våra program


Nyheter


9:e juni 2016 - Stockholm

En sommarhälsning från rektorn

Hej

Jag heter Krister Tegnestrand och är rektor på Plusgymnasiet i Stockholm
I veckan tog våra duktiga treor studenten och är redo för att möta nya spännande äventyr i livet!

De kommande dagarna har vi skolavslutning för resterande elever på skolan innan det är dags för ett välbehövligt sommarlov.
Jag hoppas att du är en av alla de elever som vi får glädjen att välkomna till vår skola efter sommaren. Om tre år är det kanske du som tar studenten och stolt kan kalla dig en före detta pluselev som tillsammans med din klass slitit hårt på skolan.

Om du fortfarande vill söka till oss kan du vända dig antagningsenheten, men kom ihåg att det kan ta lite längre tid för besked under semestrarna.

Skolan är inte bemannad under sommaren men vill du komma i kontakt med oss kan du maila krister.tegnestrand@plusgymnasiet.se så hör jag av mig till dig så snabbt jag kan.

Ha en riktigt härlig sommar!

Krister Tegnestrand
Rektor på Plusgymnasiet i Stockholm

19:e maj 2016 - Falun - Gävle - Göteborg - Huvudkontor - Jönköping - Kalmar - Karlstad - Kristianstad - Malmö - Norrköping - Örebro - Skövde - Stockholm - Sundsvall - Uddevalla

Yrkesutbildningens år

På Plusgymnasiet kan du välja mellan en rad olika yrkesprogram. Kontakta oss på skolan så berättar vi mer! Här kan du se filmen om Yrkesutbildningens år.

På Plusgymnasiet kan du välja mellan en rad olika yrkesprogram. Kontakta oss på skolan så berättar vi mer!
Här kan du se filmen om Yrkesutbildningens år.

11:e maj 2016 - Stockholm

Snart stänger omvalet

På måndag den 16 stänger gymnasieantagningen möjligheten för dig att själv göra ett omval i ditt gymnasieval.

Du som fortfarande är osäker på om du gjort rätt gymnasieval eller vill prova på något av våra program är fortfarande välkommen på skuggning. Kontakta oss på skolan så bokar vi in en dag på det program du är intresserad av stockholm@plusgymnasiet.se eller ring oss 08-55770850

Om du vill göra ett omval till vår skola finns fortfarande möjligheten, kontakta gymnasieantagningen eller inga måndag-torsdag kl 9-11 på telefonnummer 08-580 080 00. På Gymnasieantagningens hemsida kan du hitta all information som du behöver gällande gymnasievalet och du är alltid välkommen in till vår skola om du har vägarna förbi och vill ställa fler frågor.

Hoppas vi får ha lära känna dig mer i höst som elev på något av våra program!

8:e april 2016 - Stockholm

Plusgymnasiet i Stockholm vann Stylist-SM

Idag tog Stockholm hem titeln i hård konkurrens.
Stort grattis till Plusgymnasiet i Stockholm som representerades av Rebecca, Madde, Kerstin och Mia samt läraren Nicholie.

11:e mar 2016 - Stockholm

Nu ger sig musikprogrammet ut på turné

Ett litet gäng musikelever ger sig ut i skolor och till fritidsgårdar för att visa upp sig.

Vill du ha besök på din skola (åk 9) eller ungdomsgård så kontakta rektor Krister Tegnestrand på mail krister.tegnestrand@plusgymnasiet.se.
Följ Plusgymnasiet på instagram eller Facebook.
Bilden är inte på våra elever utan på gruppen JTR som besökte Plusgymnasiet i Stockholm

jtr22jan

Johanna Blomster

Ålder19
SkolaStockholm
InriktningStylist
FramtidsplanerMake-up artist eller nagelterapeut
"Jag får mycket inspiration av mina lärare"

Läs mer

Ninnie Olsson

SkolaPlusgymnasiet Malmö
Varför PlusgymnasietMan får ett helhetskoncept med mode, hår, smink och naglar
APL platsHos en frilansande stylist och har varit hennes assistent på fotograferingar
Framtidsdrömmar Läsa Fashion Merchandise och bli inköpare till någon stor klädkedja, eller så vill jag läsa någon mer stylistutbildning och frilansa inom mode
Läser hantverksprogrammet Stylist på Plusgymnasiet i Malmö.

Läs mer

Evelina Gustafsson

Gör nugår Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning samhällsvetenskap på Plusgymnasiet i Karlstad.
Intressen Träning och hälsa och är väldigt intresserad av politik
Drömmer omAtt bli personlig tränare och arbeta inom politiken
"Jag vill att det jag gör ska ha betydelse"

Läs mer

Lejla Smajlovic

Började gymnasiet 2014
SkolaKalmar
ProgramSamhäll
"På plusgymnasiet är det väldigt viktigt att alla ska må bra och känna en trygghet. Rektorn och lärarna bryr sig väldigt mycket om eleverna och gör allt för att vi ska ha det så bra som möjligt. De värdesätter våra önskningar och idéer."

Läs mer

Luciana Fares

Började gymnasiet 2013
SkolaNorrköping
ProgramSamhäll
"Hela skolan är som en familj där alla lärare och elever känner varandra inom programmet. Det är mycket kontakt mellan lärare och elever och jag gillar att alla lärare kan mitt namn. Det finns lärare här som är helt underbara och dessutom rättvisa med betygen."

Läs mer

Edwin ”Milwin” Lindberg

Gör nuLäser musikproduktion på Plusgymnasiet
SkolaUddevalla
InriktningArtisten
DrömAtt kunna leva på musiken och spela ute i världen
Han drömmer om att stå på scen med Steve Angello. Och vissa säger att han är Uddevallas egen Avicii. Edwin "Milwin" Lindberg har siktet inställt på att sätta sitt namn på den svenska dj-kartan.

Läs mer

Backstage galleri

Filter:
plusgymnasiet_stockholm

Vi har ett fåtal lediga platser kvar på frisör och frisör lärling! Kontakta oss vid intresse! #plusgymnasietstockholm #frisör @plussthlmfrisor

plusgymnasiet_stockholm

Välkomna alla nya åk 1:or på upprop i morgon torsdag 18/8 kl 09.00. Välkomna tillbaka alla åk 2:or och åk 3:or på upprop på fredag 19/8 kl 09.00! #skolstart #upprop #plusgymnasietstockholm #välkomna @plussthlmstylistlarling @plussthlmfrisor

Plusgymnasiet Sverige
Plusgymnasiet Sverige
Plusgymnasiet Sverige
Plusgymnasiet Sverige
Plusgymnasiet Sverige
plusgymnasiet_stockholm

Vi har fortfarande platser kvar på stylist lärling makeupartist kundkonsultation/försäljning, frisör, frisör lärling och musik! Är du intresserad av dessa, tveka inte att höra av dig! Glad sommar! ☀️

plusgymnasiet_stockholm

Tack för det här läsåret alla åk 1 och åk 2 elever! Nu ligger bilderna från plus awards och skolavslutningen på facebook. Enjoy! 💛#plusgymnasietstockholm #enjoy #plusawards #skolavslutning #sommarlov

plusgymnasiet_stockholm

Nu ligger fotoalbumet från studenten ute på vår fb sida! Gå in och kolla! 🙂 #studenten2016 #studenten #plusgymnasietstockholm #enjoy

Har du en fråga?

Använd formuläret nedan eller SMS:a Plus följt av ort och din fråga till 72 660
(t.ex Plus Jönköping När börjar höstterminen).


Namn Fyll i ditt namn.
Mail Mailadressen måste innehålla @.
Telefonnummer Fältet får endast innehålla siffror.
Stad... ▼
Program... ▼
Skriv in din fråga Skriv i din fråga.

Intresseanmälan

Namn Fyll i ditt namn
Mail Mailadressen måste innehålla @
Telefonnummer Fältet får endast innehålla siffror
Stad... ▼
Program... ▼
Skolstart... ▼

* Vill du följa med en elev som läser programmet som du är intresserad av? Klicka bara i rutan och fyll i formuläret så bokar vi ett skuggningstillfälle.

KONTAKT

Plusgymnasiet Stockholm
Warfvinges väg 24, Kungsholmen
112 51 Stockholm
Karta

Reception: 08-55 77 08 50
stockholm@plusgymnasiet.se

SJUKANMÄLAN

Telefon: 08-557 708 59

SchoolSoft Klicka här!

Telefon: