Lejla Smajlovic

”På plusgymnasiet är det väldigt viktigt att alla ska må bra och känna en trygghet. Rektorn och lärarna bryr sig väldigt mycket om eleverna och gör allt för att vi ska ha det så bra som möjligt. De värdesätter våra önskningar och idéer.”

Började gymnasiet 2014
SkolaKalmar
ProgramSamhäll

Jag är en pratglad och positiv tjej som älskar att lära mig saker och lära känna nya människor. Jag kände att plusgymnasiet var det rätta valet för mig. Här finns det gott om roliga och snälla individer.

Samhällsprogrammet var det rätta valet för mig. Jag vet själv inte riktigt vad jag vill bli och just därför valde jag programmet. Det är en bred utbildning och man har flera olika valmöjligheter efter gymnasiet. Men det är även ett roligt och lärorikt program. När man går till sin lektion har man en positiv inställning. Man känner att man vill lära sig saker. Lärarna gör sitt bästa för att lektionerna ska bli så intressanta som möjligt.

Man får även resa både första och tredje året. I ettan åker klassen till Stockholm i tre dagar. Då får man gå runt på stan och lära känna varandra bättre. I trean åker man iväg till Bryssel och får en lärorik resa med massor av roliga upplevelser.

Jag valde helt rätt när jag tog Plusgymnasiet och jag ångrar det inte för en sekund.