Saemon Yousef

Det bästa med Plusgymnasiet är våra underbara lärares stöd. De är väldigt engagerade och det gör att vi lär oss saker som vi har nytta av i framtiden.

Började gymnasiet2013
SkolaJönköping
ProgramSOS - Skydd, omsorg & säkerhet

Min storasyster har läst Stylist på Plusgymnasiet och rekommenderade skolan till mig. Hon visste att jag är intresserad av polisyrket, så därför tipsade hon mig att läsa Vård- och omsorgsprogrammet här. Programmet jag går är jätteroligt och väldigt brett. Jag har underbara lärare som ser till att vi lär oss mycket på lektionerna. Nu i trean har vi fått ytterligare två lärare som även arbetar som ambulanssjuksköterskor. De är erfarna inom yrket och arbetar med det vi drömmer om att bli. Det är väldigt motiverande för oss elever. Jag och en klasskompis hade som projektarbete att anordna en påskfest åt ett dagcenter för funktionshindrade. Det var ett tufft arbete att förbereda och planera men var väldigt kul att genomföra. Vi fick tillbaka mycket glädje och skratt under festen, vilket visade att vi hade lyckats nå vårt mål med att skapa en så rolig fest som möjligt!

Det bästa med Plusgymnasiet är våra underbara lärares stöd. De är väldigt engagerade och det gör att vi lär oss saker som vi har nytta av i framtiden. Lärarna låter oss testa på saker från verkligheten som gör att undervisningen blir spännande. Till exempel i kursen alternativ­medicin har vi fått prova på olika behandlingsmetoder, bland annat akupunktur, ayurveda, meditation och avslappning. Vi får även vara med på praktiska övningar tillsammans med poliser, brandmän och ambulanssjuksköterskor. Ett plus i kanten är vårt träningscenter Metodikum, där vi får öva våra kunskaper praktiskt innan vi träffar riktiga patienter under våra APL-perioder. Nu efter gymnasiet har jag tänkt studera vidare till sjuksköterska, men senare så kan jag även tänka mig att bli polis.

Har du en fråga?

Använd formuläret nedan eller SMS:a Plus följt av ort och din fråga till 72 660
(t.ex Plus Jönköping När börjar höstterminen).


Namn Fyll i ditt namn.
Mail Mailadressen måste innehålla @.
Telefonnummer Fältet får endast innehålla siffror.
Stad... ▼
Program... ▼
Skriv in din fråga Skriv i din fråga.