Sara Lind

Jag tycker om att skolan, trots att den har vuxit mycket, fortfarande känns som en liten skola. Alla känner varandra, alla är glada och trevliga. Jag valde Plusgymnasiet för att jag inte vill försvinna i mängden på en stor skola. Här är det så mycket mer personligt!

PraktikplatsMio
SkolaKristianstad
ProgramFörsäljning och marknadsföring

Är du nöjd med din praktik?

Ja, jag trivs jättebra på Mio där jag fått lära mig massor om allt från kassa och lager till kundbemötande. Jag har även fått jobb här efter skolan vilket ser bra ut på CV:t och skönt med en extra inkomst! Vi har väldigt bra hjälp av praktiksamordnaren på skolan som på ett proffsigt sätt hjälper oss att få rätt platser.

 

Hur skulle du vilja beskriva Plusgymnasiet?

Alla är nära varandra, man har en bra relation med lärarna. Alla lärare vet vem man är och har koll hur det går för en i skolan, även i de ämnen som de inte undervisar i. Lärarna kämpar verkligen för att vi ska uppnå våra mål.

 

Hur är stämningen på skolan?

Jag tycker om att skolan, trots att den har vuxit mycket, fortfarande känns som en liten skola. Alla känner varandra, alla är glada och trevliga. Jag valde Plusgymnasiet för att jag inte vill försvinna i mängden på en stor skola. Här är det så mycket mer personligt! Jag blir sedd och får det stöd och den hjälp jag behöver.

Har du en fråga?

Använd formuläret nedan eller SMS:a Plus följt av ort och din fråga till 72 660
(t.ex Plus Jönköping När börjar höstterminen).


Namn Fyll i ditt namn.
Mail Mailadressen måste innehålla @.
Telefonnummer Fältet får endast innehålla siffror.
Stad... ▼
Program... ▼
Skriv in din fråga Skriv i din fråga.